Săptămâna aceasta, în prezența reprezentanților ANL, conducerea Primăriei Municipiului Roman a predat amplasamentul pentru construirea unui nou bloc de locuințe, destinat specialiștilor din sănătate, ce se va ridica în cartierul Vasile Lupu.

”Noul imobil, care va avea regim de parter plus trei etaje, va avea 20 de apartamente cu două camere, fiecare locuință fiind prevăzută și cu două balcoane. Pentru acest tip de bloc, proiectantul a stabilit ca acoperișul să fie de tip șarpantă, cu învelitoare, și nu de tip terasă. În termen de zece zile se va da ordinul de începere a lucrărilor și termenul de finalizare a construcției blocului este de 16 de luni”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

La întâlnire a participat și directorul general adjunct al ANL, Ciprian George Stan, care a oferit asigurări că se vor aloca bani și pentru celelalte documentații realizate de municipalitate și care vizează construirea unui bloc destinat specialiștilor în educație, a două blocuri cu locuințe de serviciu și a încă două blocuri destinate tinerilor.

Astfel, împreună cu proiectul european câștigat în 2018, de reabilitare a kartodromului și realizarea Parcului Zăvoi,  zona de pe malul Moldovei se va transforma într-un nou cartier modern al Romanului.

Articolul precedentConcursul ”Romanul, curat şi verde” a ajuns la ediția a X-a
Articolul următorMinistrul Transporturilor promite un nou drum de la Piatra-Neamţ la Bacău