Președintele Consiliului Județean Neamț cere Guvernului României să dispună de urgență intrarea în carantină a tuturor localităților nemțene de la granița cu județul Suceava.

”Încă de acum o lună am cerut prefectului să organizeze filtre la intrările în județul Neamț, pentru a avea o evidență clară a numărului de persoane care se întorceau din străinătate! Atunci prefectul a spus că îmi depășesc atribuțiile, deși voiam doar binele nemțenilor!

Acum cer ferm Guvernului să dispună intrarea în carantină a tuturor localităților de la granița cu județul Suceava, din cauza faptului că în județul vecin există o rată foarte mare cu îmbolnăviri de coronavirus!

De asemenea, cer ferm Guvernului să trimită de urgență în toate județele Moldovei materiale sanitare echipamente și medicamente. Se impuse o astfel de măsură pentru că suntem într-o situație deosebit de gravă!

Domnule prim ministru, nu lăsați Moldova să se transforme într-o Lombardie a României!”, este mesajul postat de președintele CJ Neamț pe o rețea de socializare.

Mesajul președintelui CJ Neamț

Articolul precedentPrecizări privind eliberarea concediilor medicale persoanelor izolate la domiciliu timp de 14 zile (DSP Neamț)
Articolul următorDovada că în spatele unui bărbat „puternic” se află o femeie (și) mai puternică. Bădălău, legături primejdioase cu „Regina Achizițiilor”