Pentru ultima serie de tratament balnear a anului 2018, ce are intrare în stațiuni perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2018, sunt alocate 50 de bilete de tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Slănic Moldova, Tg.Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Covasna și Nicolina.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

Pentru acestă serie nu au intrat în alocare un număr de 130 bilete de tratament, deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete pot fi puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în una din stațiunile disponibile, și anume: Amara, Bălțătești, Buziaș, Covasna, Căciulata, Herculane, Ef.Nord, Lacul Sărat, 1Mai – Oradea, Mangali, Nicolina, Olănești, Sarata Monteoru, Slănic Moldova, Techirghiol, Tg.Ocna și Vatra Dornei.

Casa de Pensii Neamț reamintește:

– Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

– Pentru a se înscrie în vederea obţinerii unui bilet de tratament, potenţialul beneficiar depune cererea de acordare a biletului însoţită în mod obligatoriu de copie după buletin/carte de identitate, urmând ca restul documentelor să fie ataşate la momentul eliberării biletului.

–  La momentul eliberării biletului de tratament solicitantul trebuie să prezinte: cartea de identitate, ultimul talon de plată a pensiei dar şi biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casa de asigurări de sănătate (în copie, dar cu prezentarea originalului).

Precizăm că până la această dată Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat pentru anul 2018 un număr de 3422 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 6997 cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear.

Articolul precedentDouă ore jumătate, la peste 60 de metri înălțime. Motivul, o fată (FOTO-VIDEO)
Articolul următorLa CSM Ceahlăul ar putea evolua fotbaliști de la CSM Roman