Municipalitatea pietreană continuă să sprijine proiectele educaționale. În acest sens, consilierii locali, au aprobat în ultima ședință a Consiliului Local încheierea unui parteneriat cu Colegiul Național Petru Rareș prin care se finanțează cu 54.720 lei proiectul educațional Machine Learning HUB .

”Proiectul educațional inovativ intitulat  ‎Machine Learning HUB  se va desfășura în perioada mai-decembrie 2019. Proiectul are drept scop dezvoltarea învățării automate în contextul aplicării  inteligenței artificiale în foarte multe domenii, dotarea laboratorului de profil cu echipamentele necesare, realizarea unor sisteme  care să automatizeze unele procese din cadrul liceului.

Proiectul face parte dintr-o serie de activități dedicate împlinirii, în toamna acestui an, a 150 de ani de la înființarea Colegiul Național Petru Rareș și are  avantajul că investiția rămâne iar de acest proiect pot beneficia și elevi de la alte unități școlare din oraș”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentAstăzi, la ora 10:00, liniște! Nu vor suna sirenele de alarmare
Articolul următor200.000 de lei pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani