CSM Ceahlăul Piatra Neamț și FC Viitorul Constanța urmează să se întâlnească în sferturile de finală ale Cupei României U17 la fotbal. (VEZI ARTICOLUL AICI).

Dacă inițial data meciului a fost stabilită pe 13 martie 2019, cu acordul ambelor echipe, meciul se va disputa cu o săptămână mai devreme, pe 6 martie 2019, de la ora 12:00. echipa care va evolua în semifinale se va afla după cele 90 de minute de joc, sau după loviturile de departajare, în caz de egalitate și asta pentru că se joacă într-o singură manșă.

 Jucându-se într-o singură manșă, echipa care va evolua în semifinale se va afla după 90 de minute de joc, iar în cazul în care va fi egal se va trece direct la executarea de lovituri de departajare.

„Am primit solicitarea celor de la Viitorul și am acceptat să jucăm o săptămână mai devreme acest meci de Cupa României. Pe noi nu ne deranjează deloc și abia așteptăm să reluăm jocurile oficiale. Așa cum am mai spus-o ne dorim să ne calificăm în semifinalele Cupei României la această categorie de vârstă“, a declarat Valentin Avădanei, antrenor junior CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul și Viitorul Constanța s-au mai întâlnit în turul Ligii Elitelor U17, la Piatra Neamț, în ultima rundă a sezonului de toamnă. Dobrogenii au câștigat atunci cu scorul de 3-0.

Până la jocul de cupă de pe 6 martie, echipele de juniori A și B ale clubului pietrean vor mai disputa două meciuri amicale în ziua de sâmbătă, 2 martie 2019, la Piatra Neamț, contra formațiilor similare ale AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Confruntările vor fi pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Municipal ”Ceahlăul” din Piatra Neamț, urmând ca Juniorii A să înceapă de la ora 11:00, iar Juniorii B nu mai devreme de ora 13:00.

 

Articolul precedentDiana Țigănașu, campioană la tineret și vicecampioană la seniori în proba de aruncare a discului
Articolul următorMunicipalitatea pietreană va avea o echipă mobilă, pregătită să intervină în cazurile de violență domestică