Dacă anul trecut municipalitatea romașcană a modernizat în totalitate aleile și curțile din școli, anul acesta  prioritatea o reprezintă modernizarea terenurilor de sport.

”Bineînțeles, celelalte probleme ce nu mai pot fi amânate și care țin de siguranța și confortul elevilor și profesorilor, vor fi, la fel ca în anii anterior, remediate. O altă veste bună este că am intrat în faza a doua de evaluare a proiectului european de construire a unei noi grădinițe în strada Victor Hugo. De asemenea, grădinița nr. 2 cu program prelungit, grădinița nr. 2 cu program normal și corpul B al Școlii ”Vasile Alecsandri” vor intra în acest an în reabilitare și modernizare.

Treptat, vom reuși să le asigurăm elevilor și cadrelor didactice toate condițiile pentru ca procesul educațional din școli să le permită tuturor să evolueze prin acumularea de cunoștințe”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman  în întâlnirea consultativă pe care a avut-o cu reprezentanții din domeniul educației.

Primăria Municipiului Roman mai are depuse patru proiecte pe fonduri europene, aflate încă în prima fază de evaluare, ce privesc modernizarea corpului D al CNRV, reabilitarea și modernizarea Școlii ”Costache Negri”, a Școlii ”Carol I”, a Școlii Sergiu Celibidache și a Liceului Tehnologic ”Vasile Sav”. 

 

SURSĂFOTO: Primăria Municipiului Roman
Articolul precedentZăpada anulează două meciuri de pregătire
Articolul următorPieton neatent, accidentat lângă Stația de salvare