Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a validat, marți, 19 februarie 2019, pe deputatul Răzvan Cuc pentru funcţia de ministru al Transporturilor. Dacă, până recent, Răzvan Cuc era  membru PSD Giurgiu, acesta s-a transferat la Neamţ tocmai din cauza conflictului cu liderul de la Giurgiu, Niculae Bădălău.

Deși, președintele Organizației PSD Giurgiu susținut de Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea au criticat această nominalizare , Liviu Dragnea i-a anunțat că Răzvan Cuc este membru de două săptămâni în altă organizație, iar PSD Neamț prin Ionel Arsene îl susține.

Desigur mulțumirile deputatului nu au întârziat să apară. Într-o postare pe Facebook, după nominalizarea la Transporturi, Răzvan Cuc a mulțumit premierului Dăncilă pentru încredere, președintelui Dragnea că a crezut în el şi liderului PSD Neamţ, al cărui membru este, pentru susținere.

”Multumesc tuturor colegilor din PSD pentru votul dat în cadrul ședinței CEX și în special premierului Viorica Dăncilă pentru încrederea de-a face parte din echipa sa, Președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că a crezut în mine dar și liderului PSD Neamț, Ionel Arsene, pentru că m-a sprijinit cu toată determinarea. Votul primit astăzi mă onorează și mă determină să preiau cu și mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care așteaptă să fie soluționate de luni bune.

Sunt conștient că Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor”, a scris Răzvan Cuc pe pagina sa de Facebook.

Articolul precedentInspecție la locurile de joacă din Roman
Articolul următor13 cu noroc, una dintre revendicările protestatarilor din sănătate a fost soluționată