Conducerea municipalității romașcane a dispus în această săptămână să înceapă o inspecție la toate cele 45 de locuri de joacă din oraș. Astfel, două echipe se află pe teren și realizează un inventar pentru a vedea ce obiecte trebuie reparate sau înlocuite, urmând ca, la platforma proprie, să fie reparate elementele deteriorate. 

”Avem deja achiziționate echipamente noi pentru două locuri de joacă și anul acesta mi-am propus ca, pe lângă cele 5 locuri de joacă pe care am montat suprafață de protecție, să mai facem la fel cu alte 3-4 spații destinate copiilor. De asemenea, în preajma unor locuri de joacă vom monta și coșuri de basket, pentru a-i încuraja pe tineri să facă mișcare. Unele covoare de protecție s-au deteriorat peste iarnă, dar vom găsi soluții pentru a remedia situația”, a declarat Lucian Micu, primarul Municipiului Roman.

Totodată edilul face apel ca adulți să fie responsabili și să păstreze funcționale aceste spații destinate copiilor, iar dacă observă că alte persoane strică sau fac mizerie să apeleze numărul gratuit 0233.984, pentru ca echipele Poliției Locale să îi prindă pe cei certați cu bunul simț și să-i amendeze pentru răul pe care-l fac comunității și copiilor.

Articolul precedentInspectorii ITM Neamț au descoperit 12 persoane muncind ”la negru”
Articolul următorNeamțul ar putea avea ministru la Transporturi prin transfer