Asociația Club Sportiv MTB Roman, KULT Hub și Anima Intelligentia, sub umbrela Roman #weCONNECT, organizează pe 9 mai, de Ziua Europei, evenimentul “Roman Connect Cross 2019” de la ora 17.00 pe Stadionul Moldova.

Roman Connect Cross 2019 este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de sport, indiferent de vârstă și își propune să promoveze atât valorile europene ca unitate și egalitate, cât și mișcarea, stilul de viață activ și petrecerea timpului în familie sau între prieteni.

Crosul se va desfășura pe Stadionul Moldova, din cadrul Complexului de Agrement, începând cu orele 17.00. Primii la start vor fi copiii cu vârsta între 7-10 ani, care vor avea de parcurs o tură de stadion (400 de metri), urmați la orele 17.30 de juniorii cu vârstă între 10 – 14 ani, care vor parcurge 2 ture de stadion, iar la final, vor fi adulții care vor lua startul la orele 18.00, cursa acestora fiind de 5 KM și desfășurându-se astfel: Stadion Moldova – Ștrand Moldova – Dig Moldova (direcția spre Pod Horia) – schimbare direcție către malul Moldovei pe traseu paralel digului până în Zona Bazar – traversare dig Parc Zăvoi (zona Cartodrom) – Cartier ANL – Aleea Vasile Lupu – Ștrand Moldova – Stadion Moldova.

Participanții sunt invitați să ajungă din timp la eveniment pentru a participa la încălzirea necesară asigurată de Bogdan Huci – Sam’s Gym, recuperarea fizică fiind asigurată de echipa de kinetoterapeuți NeoKinetic Recuperare Medicală.

Roman Connect Cross 2019, evenimentul care dă startul mișcării în Municipiul Roman, este dedicat tuturor categoriilor de vârstă, iar înscrierea și participarea sunt gratuite.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Roman, CSM Roman și al companiilor care susțin viața activă a comunității romașcane.

 

Articolul precedentCSM Ceahlăul, remiză acasă cu Șomuz Fălticeni
Articolul următorDouă coduri galbene de ploi pentru județul Neamț