Săptămâna viitoare, pe strada G-ral Nicolae Dascălescu , vor fi montate două semafoare cu buton la trecerile pentru pietoni. Decizia a fost luată de municipalitate împreună cu Poliția Rutieră și are ca scop reducerea numărului de accidente.

”Pentru reducerea riscului de accidente se vor monta începând de săptămâna viitoare semafoare cu comandă manuală la două treceri pentru pietoni de pe strada G-ral Nicolae Dăscălescu.”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

În luna septembrie vor continua lucrările edilitare. Astfel se va lucra atât la modernizarea și repararea străzilor, dar și la  repararea locurilor de joacă, a mobilierului stradal, a aleilor pietonale și a parcărilor publice.

”Programul lunii septembrie cuprinde lucrări de modernizare pe străzile: Valea Alba, Transilvaniei, Aurel Băesu, Gara Veche, Ciocârliei, Bălțătești, Cicoarei, Cucului, Barajului și Bahrin, dar și lucrări de plombări punctuale pe străzi din toate cartierele orașului.

Realizăm în paralel refaceri de marcaje rutiere precum și ridicarea căminelor rețelelor de utilități la cota străzii. Tot luna aceasta vor începe lucrările de reparație la trotuarul de pe B-dul Traian între intersecția cu strada Lămâiței și Rompetrol și trotuarul de pe B-dul Decebal între magazinul Petrodava și strada Independenței”, a adăugat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

 

Articolul precedentIncendii în Neamț, provoate de fumători
Articolul următorSpitalul Județean Neamț îi invită pe pacienți să-și spună părerea