Premierul Viorica Dăncilă a vizitat astăzi, 5 octombrie, obiectivele de apărare împotriva inundaţiilor din judeţele Neamţ și Bacău.

Dăncilă a ajuns în această dimineața în județul Bacău, unde a avut, așa cum ne-a obișnuit, din nou probleme de exprimare, precum: „dezastre produse de calamități”, „despre calamități care au produs atâtea dezastre”, „multe probleme create datorită intemperiilor vremii”.

La Neamț, deși ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 11:00, Viorica Dăncilă a aterizat pe stadionul din orașul Roznov la 12:30. Sursele noastre spun că un motiv al întarzierii ar fi că elicopterul a aterizat, inițial, în altă parte (în comuna Crăcăoani).

Viorica Dăncilă a fost însoțită de către ministrul de Interne, Carmen Dan, de către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

La Roznov, printre cei care au întâmpinat-o s-au numărat: prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene și primarul orașului Roznov, Ionel Ciubotaru.

După o vizită la amenajările hidrotehnice de pe râul Cracău, premierul s-a deplasat la Borca şi Sabasa.

Articolul precedentAutoritățile și instituțiile publice riscă amenzi dacă nu au salariile ”la vedere”
Articolul următorReținut pentru trei sticle de băuturi alcoolice, furate din magazin