E timpul pentru curățenia de primăvară! S-a dat startul campaniei de ecologizare „Piatra Curată”. În perioada 1-30 aprilie, municipalitatea pietreană organizează a șaptea ediție a acestui proiect unde sunt invitați să se implice toți cetățenii municipiului care vor să se alăture acțiunilor de ecologizare și înfrumusețare a orașului.

„În perioada 1-30 aprilie – o lună de primăvară în care vom întâmpina sărbătorile Pascale, invităm pietrenii să ni se alăture la fel ca în fiecare an în ecologizarea şi curăţenia oraşului precum şi în acţiunile de plantare de flori, arbori şi arbuşti.

Şi în campania din acest an implicăm asociaţiile de proprietari, firmele de salubrizare, societatea Urban, voluntarii din asociaţiile de profil şi instituţiile publice. Este binevenită orice persoană sau firmă care doreşte să ni se alăture în curăţenia de primăvară, în menţinerea statutului de oraş verde şi curat al municipiului Piatra-Neamţ.

Vom organiza acţiuni punctuale de ecologizare ale unor zone publice, curăţarea şi amenajarea spaţiilor verzi, vom planta aproximativ 1.000 de arbori şi arbuşti, vom planta flori şi vom realiza amenajări peisagistice“, a declarat Dragoş Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

Suma alocată în cadrul campaniei este de 15.000 de lei, la care se adaugă sume cuprinse deja în bugetele societăţii Urban şi ale firmelor de salubrizare.

 

SURSĂFOTO: arhivă
Articolul precedentDefibrilatoare, în zonele aglomerate din Piatra-Neamț
Articolul următorPreselecție copii și juniori pentru Secția Șah la CSM Roman