Primăria Piatra-Neamț trimite echipe mixte la domiciliul persoanelor vârstnice din oraș pentru a verifica starea de sănătate, precum și necesarul de medicamente și alimente.

„Pentru această perioadă specială, în care întreaga omenire se află  sub amenințarea infectării cu noul coronavirus, luăm la Piatra-Neamț măsuri excepționale de protecție și de sprijinire a populației, îndeosebi pentru persoanele cele mai vulnerabile. Am decis ca echipe mixte formate din personal de la Direcția de Asistență Socială a primăriei și Poliția Locală să meargă pe teren, acasă la persoanele în vârstă, îndeosebi cele singure, pentru a verifica starea lor de sănătate și necesarul de alimente sau medicamente”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Persoanelor vârstnice care sunt vizitate de echipele mixte desemnate de municipalitate  li se transmite și un număr de telefon la care pot suna în această perioadă dacă apar probleme deosebite care necesită sprijin din partea primăriei.

Printre măsurile speciale derulate de către municipalitatea pietreană pentru prevenirea infectării populației din Piatra-Neamț cu noul Coronavirus Covid-19  în această perioadă sunt și dezinfectarea locurilor de joacă publice din oraș în perioada nopții, a spațiilor publice cu aflux mare de oameni sau în care se desfășoară activități cu publicul.

Articolul precedentAccident cu victimă în Neamț (FOTO)
Articolul următorDoi consilieri municipali, ”pe făraș”. ALDE Piatra-Neamț le-a ridicat sprijinul politic