Primarul municipiului Roman, Lucian Micu a anunțat că se alătură protestului pentru construcţia de autostrăzi, la provocarea omului de afaceri Ştefan Mandachi din Suceava, care a  și construit primul şi singurul metru de autostradă din Moldova.

Alături de agenții economici din diverse domenii, primarul vrea să atragă atenția asupra lipsei infrastructurii din zonă.

”Susțin #șîeu nevoia de a avea autostrăzi, pentru ca Romanul și regiunea Moldovei să se poată dezvolta și noi toți să avem o viață cât mai bună! Le mulțumesc pentru deschidere și sprijin agenților economici din Roman care, în mod firesc, se alătură și ei campaniei de conștientizare a nevoii de construire a autostrăzilor.
Vă invit și pe dumneavoastră să susțineți această campanie, să le spuneți și celorlalți despre ea și, pe 15 martie, când întreaga țară va striga, timp de 15 minute, că România are nevoie de autostrăzi, și vocea Romanului să se alăture și să fie ascultată”, este mesajul postat de primarul Lucian Micu pe Facebook.

Articolul precedentCâștigătorii etapei județene a Olimpiadei de geografie
Articolul următorCasa de Pensii Neamț a primit biletele de tratament pentru prima serie din 2019