Primarul Romanului, Lucian Micu va lansa, săptămâna viitoare, o campanie de conștientizarea a persoanelor certate cu bunul simț. Anunțul a fost făcut de edil pe pagina de Facebook.

”Rolul unui primar și al unei administrații publice locale este și de a informa cetățenii și, de ce nu, împreună cu dumneavoastră să încercăm să-i educăm sau să le conștientizăm pe acele persoane certate cu bunul simț că nu este bine să strice ceea ce alții au realizat.

Fiecare dintre noi este răspunzător într-o măsură mai mică sau mai mare de modul în care arată orașul nostru.

Voi demara o campanie prin care voi face apel la cetățeni să mențină curățenia, să nu distrugă locurile de joacă, să parcheze regulamentar, să apeleze la oamenii legii dacă se simt nedreptățiți și, un alt aspect important, să încercăm să colectăm selectiv deșeurile, pentru ca deciziile guvernamentale de suprataxare a celor care nu colectează selectiv gunoiul să nu ne mai ”usture” la buzunar.

Cu toții ne dorim să trăim într-o societate civilizată, într-un oraș curat și cochet, unde să ne respectăm unii pe alții, dar, mai ales, printr-o minimă implicare, să sprijinim eforturile făcute și, astfel, să fim și mai mândri că suntem romașcani.

Vom lansa această campanie săptămâna viitoare și am încredere că un număr cât mai mare dintre dumneavoastră ne veți sprijini pentru ca mesajul meu și al echipei din Primărie să ajungă la cât mai mulți cetățeni și, prin puterea exemplului bun, să evoluăm”, este mesajul primarului Lucian Micu.

Articolul precedentPNL Neamț a decis dizolvarea Birourilor Politice ale organizațiilor PNL Roznov și Răucești
Articolul următorDoi tineri au căzut în gol cu liftul într-un bloc din Piatra-Neamț (VIDEO)