Primarul municipiului Roman, Lucian Micu a început săptămâna cu verificarea șantierelor unde încep lucrări sau continuă cele începute în anii trecuți.

”Voi fi prezent de 3-4 ori pe săptămână pe șantiere, pentru a mă asigura că firmele de construcții își fac treaba, respectă graficele și lucrează cum trebuie. Vă voi ține periodic la curent cu detalii despre fiecare lucrare, pentru ca dumneavoastră să fiți corect informați, iar constructorii să știe că au o obligație față de fiecare cetățean din acest oraș care contribuie la buget și din ai cărui bani se fac aceste investiții”, a declarat Lucian Micu , primarul municipiului Roman.

În cartierul Favorit, în zona fostului poligon, s-a început construcția unei parcărri de reședință de circa 34 de locuri. Tot în acest cartier, pe strada Panaite Donici,  se construiește,  cu echipele proprii, un nou loc de joacă. S-a redeschis și șantierul de realizare a Parcului Jora, un proiect câștigat pe fonduri europene. Se reiau lucrările de amenajare a canalizării în cartierul Petru Rareș, unde investiția trebuie finalizată până  în luna mai,  când va începe asfaltarea tuturor străzilor din zonă.

”Licitația pentru ultimul tronson din Pietonalul Ștefan cel Mare și reabilitarea terasamentului s-a încheiat, iar constructorul s-a apucat de treabă, cu promisiunea ca toată lucrarea să fie gata anul acesta. Se lucrează într-un ritm bun la reabilitarea termică a blocului 33 din Anton Pann, unde a început munca în urmă cu trei săptămâni, iar acum s-a avansat bine și în ceea ce privește realizarea canalizării pentru fiecare locuință în parte.

Urmează să demarăm și alte investiții și, așa cum am promis celor cu care azi m-am întâlnit, vă asigur că vă voi oferi toate informațiile despre cum se lucrează, care sunt etapele pentru fiecare lucrare, dar și dacă firmele sunt unele serioase sau doar și-au dorit să obțină contracte fără să aibă capacitatea de a le duce la bun final”, a adăugat Lucian Micu , primarul municipiului Roman.

Articolul precedentRobert Gavril, vicecampion național la 60 de metri plat
Articolul următorBani găsiţi de un copil pe stradă, predaţi polițiștilor. Poliţia te aşteaptă să ţi-i recuperezi!