Săptămâna aceasta, conducerea Primăriei Municipiului Roman a reluat seria audiențelor. Înscrierile pentru audienţe se fac la Biroul Unic, în fiecare zi de luni a săptămânii.  Primarul Lucian Micu se va întâlni  personal cu romașcanii de două ori pe lună, iar programul complet al audiențelor poate fi consultat AICI.

La prima audiență din acest an s-au înscris șase persoane. Dacă acum locurile de muncă nu mai reprezintă o problemă pentru romașcani, lipsa locuințelor sociale, da, în prezent aflându-se pe lista de așteptare aproximativ 600 de persoane.

”Mă bucur să văd faptul că nu mi se mai solicită locuri de muncă, semn că zona economică a Romanului este în continuă dezvoltare. În schimb, nu am reușit încă să rezolvăm problema lipsei locuințelor sociale, acolo unde pe lista de așteptare se află circa 600 de persoane, dar de la nivel național nu s-au mai primit finanțări pentru construirea de noi blocuri, cu excepția unuia finanțat de ANL și care va fi dedicat specialiștilor în sănătate. O veste bună pentru cei care doresc să-și cumpere apartamentele ANL în care locuiesc este aceea că, la finele lunii februarie, vom încheia procedura de cadastrare și intabulare a locuințelor și acestea pot deveni proprietate.

Voi căuta soluții pentru o persoană care, în urma mutării din zona în care locuia, acum nu beneficiază de un loc de parcare. De asemenea, mi s-a prezentat un proiect interesant, al unor profesori de muzică, ce-și doresc să înființeze o Orchestră de muzică lăutărească. Problematica din administrație este una destul de clară, dar, în măsura în care pot și legea permite, încerc să ajut cât mai mulți oameni, pentru că, în acest fel, și aceștia vor întoarce binele făcut spre comunitate”, este mesajul transmis de Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

SURSĂFOTO: Facebook
Articolul precedentProgramul evenimentului dedicat zilei de 24 ianuarie
Articolul următorÎn Roman se caută 50 de muncitori necalificați. Vezi lista celor 236 locuri de muncă vacante NOI publicate de AJOFM Neamț