Centrul pentru Cultură şi Arte Carmen Saeculare” Neamţ anunţă continuarea proiectului Concursul naţional de arte plastice „Nicolae Milord”, ediţia a patra, proiect aflat deja în derulare.

Astfel, până pe data de 20 martie 2020, pe adresa Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ sunt aşteptate lucrările de pictură şi grafică, însoţite de Fişa de înscriere a fiecărui concurent.

În funcţie de evoluţia situaţiei create în ţară de virusul COVID-19, organizatorii vor decide dacă expoziţia rezultată în urma desfăşurării concursului va mai beneficia şi de festivitatea de premiere sau, în caz contrar, premiile vor fi expediate direct pe adresele câştigătorilor.

Reamintim, Concursul Nicolae Milord”, având ca scop o mai bună cunoaştere a creaţiei pictorului pietrean, omagierea operei şi personalităţii artistice a acestuia, se adresează cursanţilor şcolilor populare din ţară şi este structurat pe două secţiuni – pictură şi grafică.

Articolul precedent15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)
Articolul următorRecomandările Inspecției Muncii ca urmare a măsurilor speciale de control și prevenire a infecției virale cu COVID-19