Aseară, la Baia Mare, a fost anunțat  orașul câștigător în competiția Capitala Tineretului din România 2019-2020. Romanul a pierdut la un vot, în favoarea Iașului titlul, dar și premiul.

Chiar dacă nu a fost desemnat câștigător, proiectul cu care au concurat tinerii din Roman va fi pus în aplicare. Vezi articolul AICI.

”Întotdeauna am avut încredere în tânăra generație, în tinerii care au forța de a se implica și puterea de a schimba mentalități și, astfel, întreaga societate. Sunt mândru că Romanul are o generație de tineri care crede în idealuri și care își pune ideile în practică și mă bucur că eu pot să îi stau alături.

Romanul a pierdut, la o diferență de un singur vot, șansa de a fi Capitala Tineretului pentru 2019-2020, dar a câștigat o echipă mare de tineri care doresc să facă multe lucruri pentru ei, pentru cei ca ei, pentru întreaga comunitate.

Acestor tineri extraordinari, pentru muncă și implicare, vreau să le mulțumesc și să îi asigur că le voi fi în continuare un sprijin în toate ideile bune pe care le au pentru generația lor și pentru întreg orașul! Voi sunteți parte a viitorului frumos al Romanului! Sunteți câștigători, pentru că activitățile voastre vor deveni realitate! Vă mulțumesc!”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

 

Articolul precedentMai multe persoane amenințate de un tânăr mascat și înarmat cu un cuțit
Articolul următorEgal în ultimul meci acasă pentru galben negri