Polițiștii au identificat și reținut doi tineri, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Aceștia au sustras aproape 21.000 de lei dintr-o sală de jocuri de noroc.

La data de 21 mai, polițiștii din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ au efectuat cinci percheziţii domiciliare în urma cărora două persoane, bănuite de furtul a 21.000 de lei, au fost reținute.

În urma audierilor, față de acestea, un tânăr de 21 de ani, din Vânători Neamț și un altul de 23 de ani, din Drăgănești, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduse de către polițiști în arestul I.P.J. Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 14 mai, polițiștii au fost sesizați de angajatul unei săli de jocuri de noroc, despre faptul că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în noaptea de 13 spre 14 mai, cei doi tineri ar fi pătruns în interiorul sălii de jocuri amplasate la parterul unui bloc din oraşul Târgu-Neamţ, de unde ar fi sustras aproape 21.000 de lei.

Ieri, cei doi au fost prezentaţi de către polițiști la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunere de luarea a unei măsuri preventive.

La activitate au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Neamţ.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPiatra-Neamț, alături de pacienții cu scleroză multiplă la ”Ștafeta Ciclistă SM”
Articolul următorBiciclist accidentat mortal de fratele lui. Șoferul nu avea permis și a încercat să ascundă urmele