Una dintre victimele exploziei din Piatra-Neamț, care a avut loc astăzi, 31 octombrie, se află în stare gravă și va fi transportată la un spital de arși informează reprezentanții Spitalului Județean.

Este vorba despre un tânăr (de aproximativ 25-26 de ani) ars pe 60% din suprafața corpului, pentru care s-a luat legătura cu Centrul Operațional de Urgență pentru a fi transferat la un spital de arși, de preferat în București, dacă se obține acceptul.

O altă victimă este o femeie de 35 de ani, care a inhalat fum și care va rămâne sub observație la spital. Cea de-a treia victimă a suferit un atac de panică care se află sub observație. – ne-a declarat directorul medical al Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Se pare că explozia a avut loc în apartamentul tânărului.

Reamintim că cei de la ISU Neamț au trimis toate forțele la fața locului. Tot în zonă s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Flăcările s-au extins de la etajul II până la IV și la acoperiș.

Fotografii de la intervenție – AICI

Articolul precedentExplozie într-un bloc din Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)
Articolul următorACTUALIZARE. Tânărul rănit grav în explozie nu are loc în spitalele din București. ”Descurcați-vă măcar 24 de ore”