Municipiul Roman îmbracă haine de sărbătoare. În perioada 13-21 mai 2019 se  sărbătoresc Zilele Municipiului Roman, ediția a X-a. Programul din acest an cuprinde activități diferite și acoperă mai multe zone de interes: de la concerte în aer liber, la activități sportive, de la simpozioane și work-shop-uri, la diferite expoziții.

Vă invit să sărbătorim, în bună înțelegere și armonie, zilele dedicate istoriei, prezentului și să ne purtăm gândurile la viitorul orașului nostru. Să ne bucurăm de Zilele municipiului Roman, să îi răsplătim împreună pe cei care se implică în viața comunității, să cunoaștem viața culturală și spirituală a orașului, să apreciem eforturile din domeniul științei și cel al educației, să îi privim cu respect pe semenii noștri.

        Vă aștept să ne cinstim înaintașii, să-i omagiem pe seniorii orașului, să ne arătăm recunoașterea față de toți oamenii care pun suflet pentru comunitatea noastră, să-i aplaudăm și să-i încurajăm pe copiii valoroși ai Romanului, precum și pe cei care-i îndrumă cu grijă pentru viitorul lor, pentru viitorul orașului nostru.

        Vă invit la o sărbătoare pe care fiecare membru al acestei comunități o așteaptă și o merită și sper ca programul gândit alături de Consiliul Local Roman să fie pe placul tuturor, indiferent de vârstă.

        Să ne cinstim orașul, la sărbătoarea Romanului!”, este invitația lansată de primarul municipiului Roman, Lucian Micu.

Programul manifestărilor prilejuite de Zilele municipiului Roman îl puteți consulta AICI.

Articolul precedentAccident mortal la Grumăzești. O femeie a decedat
Articolul următorLocurile de muncă disponibile în Neamț la data de 13 mai