În bugetul Primăriei Municipiului Roman vor fi alocați, anul acesta, 200 000 de lei pentru proiectele ONG-urilor, astfel: 150.000 pentru proiecte sportive, sociale și cultural-educaționale, 50.000 de lei dedicați exclusiv proiectelor care-i implică pe tineri.

”La invitația mea de a dezbate proiectele au răspuns pozitiv și peste 30 de ONG-uri active din oraș. Alături de mulți dintre voluntarii orașului, anul trecut am fost foarte aproape să câștigăm titlul de Capitala Tineretului, cu cel mai bun proiect din concurs, astfel încât i-am încurajat ca ideile propuse să devină realitate în acest an. Mi-am asumat ca, până la finele anului viitor, să reabilităm fostul azil de pe strada Veronica Micle, o clădire monument istoric, pe care apoi să o redăm tuturor ONG-urilor care doresc să desfășoare activități cu voluntari și pentru comunitate.

Anul acesta, prin finanțare nerambursabilă din bugetul local, vom aloca 150.000 pentru trei tipuri de proiecte: sportive, sociale și cultural-educaționale, plus încă 50.000 de lei dedicați exclusiv proiectelor care-i implică pe tineri. Le vom oferi tuturor tot suportul necesar pentru a realiza proiectele și a câștiga acești bani, ca, mai apoi, ideile lor să poată fi puse în practică spre binele cât mai multor romașcani”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

SURSĂFOTO: Facebook
Articolul precedent20 de cazuri de gripă în Neamț, aproximativ 34 000 de persoane vaccinate
Articolul următorAjuns în arest după ce a luat legătura cu partenerul de hoții