În vacanța inter semestrială, accesul elevilor la bazinul de înot din Roman a fost gratuit, de luni până vineri între orele 10.00 și 15.00. Conform primarului Lucian Micu, 550 de elevi au beneficiat de această oportunitate.

”Mă bucur și le mulțumesc tuturor celor care au apreciat invitația mea de a-i aduce pe copii, săptămâna trecută – când a fost vacanță, la bazinul de înot, pentru a face mișcare. Au fost 550 de tineri care, fie însoțiți de profesori, fie de părinți, au beneficiat de accesul gratuit la bazin, ceea ce este, în opinia mea, un lucru extraordinar pentru generația tânără. După ce, la începutul anului, s-au făcut preselecțiile pentru echipele de juniori la fotbal, săptămâna trecută s-au încheiat și preselecțiile pentru copiii care vor să facă performanță la tenis de câmp.

Îi îndemn pe părinți să urmărească pagina oficială a CSM Roman (https://www.facebook.com/csmromanoficial/), pentru că vor continua înscrierile și pentru celelalte sporturi – handbal, tenis de masă, box, șah și înot – și cred că este o bună oportunitate de a-i încuraja pe cei mici să facă sport, mai ales că Primăria este cea care va investi pentru a asigura pregătirea cât mai bună a copiilor”, este mesajul postat de primarul Romanului pe o rețea de socializare.

Articolul precedent100 de ani de la nașterea Părintelui Justin Pârvu
Articolul următorProvocarea inedită lansată de Cristi Sauciuc pentru a achiziționa doze de vaccin polivalent