A fost ales cel mai puternic pompier al anului 2019 în România. Selecția a fost în cadrul competiției naționale organizate la Alba Iulia, în perioada 19 – 20 iunie. La categoria de vârstă sub 30 de ani, locul întâi a fost ocupat de sg.maj. Andrei Bălușescu. 

În aceeași competiție, plt.adj. Grecu Mario Ciprian a ocupat locul doi la categoria peste 40 de ani, iar pe locul patru, la aceeași categorie de vârstă, s-a clasat plt.maj. Cucolaș Gheorghe.

În Piața Tricolorului a Cetății Alba Carolina s-a desfășurat, în perioada 19 – 20 iunie, etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit peste 120 de salvatori militari din 26 de județe.

Salvatorii militari înscriși în competiție și-au demonstrat viteza, rezistența, dar și abilitățile practice pentru utilizarea furtunului de refulare, ridicarea greutăților și parcurgerea unor obstacole dificile.

Toți participanții au fost felicitați în cadru festiv, fiind recompensați cu medalii, cupe, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România, informează ISU Neamț.

Imagini video cu evoluția pompierilor nemțeni la concursul „Cel mai puternic pompier” ediția 2019 puteți viziona AICI.

 

SURSĂFOTO: ISU Neamț
Articolul precedentPiatra Fest 2019- vezi programul
Articolul următorDiana Țigănașu, aur și argint la Naționalele de tineret