Au fost demarate lucrările de reabilitare termică a blocului 33 din Anton Pann, un proiect finanțat din fonduri europene câștigat de Primăria municipiului Roman, proiect  care va crește calitatea vieții celor care locuiesc aici.

”Am reușit să atragem fonduri de peste 920.000 de euro și vom investi bani din bugetul local pentru ca fiecare apartament din acest bloc să aibă propria-i baie și locatarii să nu mai fie nevoiți să utilizeze toaletele comune. Vremea este bună și va permite echipelor de constructori să lucreze atât la interior, cât și la exterior. Cele 94 de familii din acest bloc vor beneficia de îmbunătăţirea confortului termic interior al apartamentelor, reducerea pierderilor de căldură şi a consumurilor energetice şi, ca urmare, de reducerea costurilor de întreţinere pentru încălzire”, a declarat primarul Lucian Micu.

În această săptămână vor începe lucrările și la un alt proiect european câștigat de administrația locală, și anume realizarea Parcului Jora.  Administrația speră ca, odată cu venirea primăverii, în Roman să se lucreze pe cât mai multe șantiere și să  se continue  lucrările începute în anul anterior.

 

Articolul precedentPrimăvara începe cu asfaltări și reparații la străzile din Piatra-Neamț
Articolul următorCadou pentru femei: acces gratuit la bazinul de înot din Roman, pe 8 Martie