Curățenia de primăvară este în toi în municipiul Roman. Se lucrează în toate zonele, fie la văruitul copacilor și al stâlpilor de iluminat, fie  se fac reparații la fântânile din oraș.

”Ca la fiecare dintre noi acasă, primăvara ne provoacă la muncă, la mici îmbunătățiri, reparații, înfrumusețări, așa că la fel procedăm și cu orașul în care trăim. După ce am plantat mai mulți arbori pe aliniamentele stradale și mii de flori în alveolele din oraș, am trecut la văruirea copacilor, pentru a-i proteja, dar și la văruirea stâlpilor de iluminat. Treptat, încheiem și reparațiile la fântânile din oraș, pe care le repornim odată ce se încheie revizia acestora. Vremea ce se face din ce în ce mai frumoasă ne invită și la o plimbare în Parc, acolo unde, în aceste zile, finalizăm reparațiile la lac și îl vom umple cu apă, astfel încât lebedele și rățuștele să se bucure de natură, iar noi să ne putem plimba cu hidrobicicletele sau cu barca”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

La Complexul Sportiv și de Agrement Moldova se fac ultimele retușuri, astfel încât de vinerea viitoare, de pe 19 aprilie, va fi funcțională zona de picnic.

”Mă bucur să văd că și în unele asociații de proprietari, dar și în zona de case, fiecare se implică și ajută, după posibilități, pentru a aduce un plus de frumusețe comunității în care locuim și vă felicit pe toți cei care apreciați aceste eforturi și ocrotiți munca celor din jur”, a adăugat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Articolul precedentPieton neatent, accidentat la Târgu-Neamț
Articolul următorPericol de avalanșă în Ceahlău! Un traseu montan rămâne închis