Luminița Dorina Drexler, profesor de istorie al Colegiului Național Petru Rareș din Piatra-Neamț a primit în cadrul ultimei  ședințe de Consiliu Local, o diplomă de apreciere din partea primarului Dragoș Chitic, pentru implicarea și coordonarea mai multor proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri.

”Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat acestui proiect, Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri la Piatra-Neamț. Consider diploma ca fiind un simbol în ceea ce fac ca profesor de istorie”, a declarat prof. dr. Dorina Luminița Drexler

”Doresc să transmit felicitări și în numele colegilor consilieri doamnei profesoare Luminița Dorina Drexler, colega mea din facultate și de cancelarie. Dincolo de gestul simbolic, vreau să îmi exprim respectul, prețuirea pentru tot ceea ce face la nivelul comunității academice dar și la nivelul comunității administrative.

Sunt cel puțin cinci proiecte dedicate Unirii care au fost coordonate în mod direct de către doamna profesor. Un profesionist, un om al școlii și, fără să greșească, singur este un model de la care toți putem învăța și cred că lucrul cel mai important pe care putem să-l învățăm este „să facem, să construim”. Asta face doamna profesor și își asumă întotdeauna ceea ce face și asta mă bucură foarte mult. Felicitări!”, a fost mesajul prof. Mihai Obreja, consilier local PNL.

 

Articolul precedentInspectorul șef ISU Neamț, Ioan Nițică, general de brigadă cu o stea
Articolul următorReprezentanți din Republica Moldova, Ucraina, Italia și Turcia au sărbătorit 1 Decembrie la Piatra-Neamț