Municipiul Roman şi operatorul SC Flaicor Serv SRL Bacău anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că joi, 18 iulie 2019 (în intervalul orar 07.00-10.00), se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc.).

În perioada menţionată rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Municipiul Roman şi SC Flaicor Serv SRL sunt absolvite de orice responsabilitate.

Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu produsul K-Othrine Profi EC 250, substanţă omologată de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrisă în Registrul naţional al produselor biocide şi care face parte din grupa III de toxiciate. Substanţele active sunt: Deltamethrin 25g/L, Piperonyl butoxide 225g/L.

Precizăm faptul că tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului.

Substanţele utilizate nu prezintă pericol pentru sănătatea populaţiei!, precizează primăria municipiului Roman.

Articolul precedentPeste 30.000 de țigarete de contrabandă găsite în niște tarabe dintr-o piață
Articolul următorEmblema de onoare pentru un polițist din Neamț (FOTO)