Pe principiul ”Cine nu are bătrâni să-şi cumpere“, municipalitatea romașcană i-a chemat pe seniori la sfat. 

Miercuri, 26 septembrie, conducerea primăriei Roman a avut a doua  întâlnire cu membrii Consiliului Seniorilor. Cu această ocazie au fost dezbatute o serie de probleme identificate de membrii consiliului și au fost prezentate proiectele viitoare ale administrației locale.

”Astăzi, am avut cea de-a doua întâlnire de lucru cu membrii Consiliului Seniorilor. Mă bucur că a fost o ședință dinamică, în care am purtat discuții constructive și am identificat probleme punctuale pe care le vom rezolva. Au fost prezenți nouă din cei 12 membri ai Consiliului. Cred că ideile oferite din perspectiva cetățeanului cu experiență de viață ne pot îmbunătăți activitatea din administrație.

Personal, eu le-am prezentat, pe scurt, cele 14 proiecte pentru care am făcut documentația necesară atragerii de fonduri europene. La rândul lor, membrii Consiliului Seniorilor au solicitat înființarea unei noi creșe – proiect deja depus de noi pentru accesarea de bani europeni, amplasarea de coșuri de gunoi, extinderea iluminatului stradal și ecologizarea unor spații verzi”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Mașinile abandonate pe domeniul public vor fi ridicate.

Una dintre problemele ridicate de seniori a fost aceea a mașinilor abandonate pe domeniul public.

”O problemă pe care o vom avea în atenție o reprezintă numărul mare a mașinilor abandonate pe domeniul public și vom demara procedurile pentru notificarea proprietarilor și ridicarea autoturismelor. Mă bucur că există implicare și dorința de a veni cu idei și critici constructive, toate cu scopul de a dezvolta comunitatea în care trăim”, a adăugat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Articolul precedentSe reiau meciurile internaționale pe Stadionul Ceahlăul
Articolul următorBiruinţa Gherăeşti a câștigat Cupa Satelor la oină