Lucrările de asfaltarea a străzilor din Roman vor fi realizate de firma Danlin XXL, firmă carea a câștigat licitația organizată de Primăria Municipiului Roman.

Licitația a fost reluată după ce în primăvară a fost reziliat contractul de modernizare a străzilor cu firma care câștigase inițial. Contractul este încheiat pentru o perioadă de 36 de luni, pentru valoarea de 6.287.000 lei (fără TVA).

”Am semnat astăzi contractul multianual de modernizare a străzilor din oraș cu covor asfaltic. În urma licitației organizate, câștigătoare a fost desemnată societatea Danlin XXL. Începând de joi, se va intra cu modernizarea străzilor Păcii, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja și Ecaterina Teodoroiu. Săptămâna viitoare, se va interveni pentru modernizarea străzilor C.A. Rosetti și Calistrat Hogaș, iar apoi vom reveni în cartierul Spiru Haret pentru a asfalta străzile pe care nu s-a intervenit în ultimii ani. 

Mă bucur că am semnat contractul și am încredere că firma care a câștigat va înțelege responsabilitatea de a realiza lucrări de calitate. Vă voi comunica periodic pe ce străzi vom interveni”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

 

Articolul precedentToamna se numără metri pătrați de covor asfaltic, aproximativ 100.000, în Piatra-Neamț
Articolul următorLucrări programate pe drumurile naționale din județul Neamț