Într-o postare pe Facebook, prefectul, George Lazăr, îi cere preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, să-l schimbe din funcţie pe actualul manager al Spitalului Judeţean de Urgență Piatra-Neamț.

”VĂ DAU ORDIN DL ARSENE SĂ REZOLVAȚI PROBLEMA SPITALULUI JUDEȚEAN

Asistăm de ceva timp la un spectacol jenant al Președintelui CJ Neamț Ionel Arsene. Un spectacol ieftin, pe care din păcate Ionel Arsene îl face pe sănătatea publică a nemtenilor, pe banii cheltuiți discreționar din bugetul județului și într-o perioada de criză. Nu poți să îți bați joc dl Arsene după bunul plac, de Spitalul Județean Neamț de cadrele medicale de aici și de zecile de mii de cetățeni care au nevoie de servicii medicale de calitate, punând un incompetent și un politruc în funcția de manager al Spitalului. În această perioada de criză majoră, avem nevoie de un manager la Spitalul Județean, care să cunoască bine sistemul de sănătate, procedurile, protocoalele și nevoile reale. Nu mai e timp să faceți încercări politicianiste, susținând un habarnist în fruntea Spitalului Județean, care nu știe absolut nimic despre sistemul medical și care nu înțelege deloc ce se întâmplă în sistemul de sănătate. Se plâng cadrele medicale și specialiștii din medicină că sunt puși să îi facă treaba acestui manager habarnist, care nu înțelege nimic și care știe doar două cuvinte când este întrebat despre Spital: „NU ȘTIU”. Luați-l dl Arsene pe Managerul „NU ȘTIU” acasă și lăsăți doctorii să își facă treaba ,nu să piardă timpul explicându-i acestui manager ce înseamnă procedurile medicale în Spital.

Ați schimbat peste 6 manageri la Spitalul Județean, în ultimii patru ani, ceea ce arată clar cât înțelegeți Dvs, despre managementul unei instituții vitale. Nu mai este timp ,dl Arsene de încercări politicianiste și de habarnisti în fruntea Spitalului, pentru că mai mult că oricând suntem într-o perioada de criză și avem nevoie de oameni cu expertiză, profesioniști care să conducă sistemul medical. Nu vă bateți joc de sănătate și de viețile nemtenilor și nu va încăpățânați să țineți în fruntea Spitalului Județean oameni care nu își fac treaba, pentru că o faceți pe viețile noastre. Nu îmi doresc și nu își dorește nimeni să devenim noi Neamțul-Suceava 2, ca și gravitate la Spitalul Județean.

Din aceste motive va dau ordin dl Arsene, schimbați în regim de urgență managerul Spitalului Județean și puneți un profesionist care să repare în al 12 -lea ceas ce ați distrus dvs în 4 ani. Nu mai e timpul oamenilor slabi pregătiți și al politrucilor dl Arsene, care au un singur merit că pupă mâna stăpânului. Înțelegeți în al 12-lea ceas că faceți rău susțînând astfel de oameni și prejudiciați grav sistemul de sănătate nemtean”, este mesajul postat de prefectul George Lazăr.

Articolul precedentAlte șase incendii de vegetație uscată într-o zi. Au fost afectate peste 12 hectare
Articolul următorDosar penal în cazul pacientului depistat pozitiv cu COVID-19, dar care nu a fost tratat de la început ca potențial bolnav