Primăria Municipiului Roman a inițiat procedura de consultare publică pentru proiectul de hotărâre privind aprobarea măsurilor pentru implementarea procesului de bugetare participativă.

Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate, cu privire la acest proiect pot fi depuse până la data de 25.02.2019 la Biroul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Roman sau pe adresa de mail: [email protected]

”Sunt o persoană deschisă la idei noi, precum și la critici, pentru că asta înseamnă că cel din fața mea este implicat și interesat. Despre implicare și spirit civic este vorba și la bugetarea participativă, un proiect pe care l-am supus dezbaterii publice și pe care îl vom îmbunătăți cu ajutorul dumneavoastră.

Campania ”Pentru Roman” presupune ca Primăria municipiului Roman să aloce, pentru acest an, suma de 200.000 de lei pentru bugetare participativă. Dumneavoastră, cei implicați și interesați să ajutați la dezvoltarea comunității noastre, puteți accesa suma totală sau parte din ea venind cu un proiect pe unul din următoarele domenii: infrastructură stradală – alei, trotuare, scuaruri, zone pietonale; amenajare de spații verzi și locuri de joacă; amenajare spaţii publice (mobilier urban, iluminat public etc.); infrastructură socială, culturală, de sănătate; Smart City. Cred că viziunea cetățenilor este absolut necesară să completeze proiectul pe care eu și echipa mea din Primărie îl avem pentru dezvoltarea orașului nostru”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentDin cauza condițiilor meteo, Pârtia Cozla este închisă temporar
Articolul următorJudețele Iași și Neamț, destinații de city break pentru firmele de turism din Roma