Strada Mihai Viteazu din Roman va reabilitată până la sfârșitul acestui an, este promisiunea făcută de către autorități.

Joi, 31 ianuarie, primarul Lucian Micu s-a întâlnit, la Roman, cu reprezentanții Consiliului Județean Neamț, pentru a discuta proiectul comun de realizare a canalizării pe strada Mihai Viteazu și modernizarea cu covor asfaltic a acestei artere principale din oraș, informează Primăria Municipiului Roman.

Strada Mihai Viteazu este în fapt un drum județean și a fost dată în administrare Consiliului Județean la finele anului trecut,iar în ședința din această săptămână și consilierii județeni au aprobat preluarea în administrare a arterei.

”Înainte de efectuarea, de către Consiliul Județean, a acestei lucrări de modernizare cu covor asfaltic, Primăria Roman va demara proiectarea realizării rețelei de canalizare, care nu există până în acest moment pe porțiunea dintre intersecția cu Ștefan cel Mare și până la strada Chimiei. Execuția lucrării rețelei de canalizare va fi bugetată pentru anul acesta. Urmează ca și reprezentanții Consiliului Județean să demareze procedurile pentru întocmirea unei documentații de avizare a lucrărilor de intervenție, a proiectului tehnic și realizarea licitației pentru stabilirea constructorului, promisiunile făcute astăzi, la Roman, fiind că strada va fi modernizată cu covor asfaltic până la finele acestui an”, se mai arată în informarea Primăriei Municipiului Roman.

 

SURSĂFOTO: Facebook
Articolul precedentConstrucția Bugetului Național pe anul 2019, o nouă acțiune sfidătoare a Guvernului la adresa Moldovei
Articolul următorUn catarg cu un tricolor uriaș va fi instalat în centrul Municipiului Piatra-Neamț