Ștrandul din Roman se închide pe 10 septembrie, obiectivul urmând să intre în conservare până la deschiderea sezonului estival 2019.

„În ședința operativă de azi dimineață am luat decizia de a închide ștrandul începând cu data de 10 septembrie.  Am discutat cu cei de al CSM, care administrează ștrandul, ca în iarnă să achiziționăm un nou robot pentru curățarea bazinelor. Avem acum un robot, dar dacă acesta se defectează nu putem acționa pentru curățarea bazinelor”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Vremea încă frumoasă de săptămâna trecută a atras în ștrand peste 2 000 de persoane, încasările fiind de peste 33 000 de lei.

Zona de picnic din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”  rămâne deschisă.

Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova” oferă 22 de foișoare cu o capacitate de găzduire pentru 6-8 persoane și opt foișoare cu 12-14 locuri. Foișoarele sunt prevăzute cu grătare, apă și pubele pentru deșeuri.  Accesul la foişoarele cu 6-8 locuri este de 30 lei pentru patru ore, iar la foișoarele cu 12-14 locuri – de 45 lei, pentru 4 ore. După expirarea celor 4 ore, în cazul în care utilizatorii doresc prelungirea duratei, plata se va face cu ora, la tariful de 8 lei/oră (la foişoarele cu 6-8 locuri) şi 12 lei/oră (la foişoarele cu 12-14 locuri).

Săptămâna trecută au fost închiriate 66 de foișoare, cu încasări de 3.632 de lei, sâmbătă fiind închiriate 15 foișoare, iar duminică – 31 de foișoare.

Articolul precedentNemțean condamnat pentru sprijinirea unui grup infracțional organizat, prins la graniță
Articolul următorPeste 1 300 de oameni folosesc aplicația Piatra Neamț City App