Taxele și impozitele locale pentru 2019 rămân neschimbate la Roman. Acestea vor fi publicate pe site-ul primăriei spre consultare publică, urmând ca ulterior să fie supuse aprobării în Consiliul Local.

”Împreună cu responsabilii din echipa Primăriei municipiului Roman, am analizat cuantumul nivelului taxelor și impozitelor și am stabilit să propunem menținerea acestuia și pentru anul viitor. Așa cum am făcut de fiecare dată, vom supune dezbaterii publice proiectul pentru stabilirea taxelor și impozitelor pentru anul 2019, iar ulterior el va fi supus aprobării în Consiliul Local. Nivelul dărilor pentru 2019 va rămâne la același cuantum cu cel de anul acesta”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Impozit ZERO pentru proprietarii de mașini hibrid sau electrice.

”O modificare importantă  va fi doar pentru cei care dețin mașini hibrid sau electrice. Pentru aceste două categorii de autoturisme am stabilit să instituim impozit zero, pentru a-i încuraja pe cetățeni să-și achiziționeze mașini care nu poluează mediul înconjurător. Pe lângă stația de încărcare existentă acum în oraș, E-On intenționează să mai construiască încă două stații, iar noi vom depune un proiect pe fonduri europene pentru modernizarea iluminatului, care include realizarea a încă patru stații de încărcare – două în oraș și câte una la fiecare intrare în oraș”, a adăugat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

 

Articolul precedentÎn urmă cu 20 de ani Constantin (Ticu) Lăcătușu cucerea “Zeița de Turcoaz”
Articolul următorS-au înregistrat primele temperaturi negative în Neamț