Primăria municipiului Roman și CSM Roman continuă tradiția organizării de evenimente în Ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”. Astfel, vineri, 21 iulie, sunteți așteptați la o petrecere la bazine, care vă va oferi câteva sesiuni de băi cu spumă, fitness acvatic, dar și concursuri de înot, volei și tenis pentru toate vârstele.

Alături de voluntarii romașcani, pe parcursul întregii zile vor fi organizate ateliere de dezvoltare personală asigurate de Kult Hub și Anima Intelligentia. Nu vor lipsi nici saloanele de tatuaje și picturi pentru copii. Cei care doresc să păstreze câte o amintire de la eveniment și cu cei dragi au la dispoziție cabina foto de la MV Production sau magneții personalizați de la Munay Life. Echipa de specialiști de la Neokinetic se va asigura că veți avea un tonus al musculaturii potrivit pentru mișcarea în apă.

De la petrecere nu poate lipsi spuma, iar trei sesiuni de baie cu spumă vor fi organizate la orele 11.00, 14.00 și 16.00. Antrenorul de fitness Bogdan Huci vă așteaptă să faceți mișcare la orele 12.00 și 17.00. Pe lângă atmosfera de petrecere asigurată de un DJ, vă invităm și la karaoke, pentru a-i bucura pe cei prezenți cu hiturile verii și talentul vocal. Între orele 10.00 și 12.00 vă puteți înscrie pentru concursurile de volei, tenis cu piciorul, tenis de masă și înot pe grupe de vârstă.

”Orice altă idee sau propunere de a face din petrecerea din Ștrand un eveniment remarcabil este binevenită și vă mulțumim tuturor pentru implicare! În luna august, în funcție de prognoza meteo, vom mai organiza un eveniment similar, într-un weekend, astfel încât un număr cât mai mare de romașcani să se poată bucura de activitățile din Complexul Sportiv și de Agrement ”Moldova”, este invitația lansată de organizatori.

Articolul precedent”Poiana poveștilor”, un proiect al primăriei Roman pentru cei mici
Articolul următorProiectil din Al Doilea Război Mondial, descoperit într-o grădină la Boghicea