În municipiul Roman, Agenţia Naţională pentru Locuinţe urmează să realizeze 20 de unități locative destinate personalului medical.

Consilierii municipali din Roman sunt convocați miercuri, 10 octombrie, în ședință extraordinară a Consiliului Local pentru a supune la vot un proiect de hotărâre care vizează aprobarea finanțării de la bugetul local a utilităților și amenajării terenului pentru realizarea obiectivului de investiții: „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Neamț municipiul Roman, str. Moldovei, f.n., etapa III-I, specialiști în sănătate”.

Cheltuielile totale pentru construcția acestor locuințe se ridică la 3.242.564,10 de lei, iar valoarea finanțării de la bugetul local este de 430.345,71 lei, fără TVA.

„Agenţia Naţională pentru Locuinţe urmează să realizeze locuinţe pentru tineri, destinate închirierii specialiştilor din sănătate, pe amplasamentul situat în municipiul Roman, pe strada Moldovei, f.n. Se vor realiza 20 unități locative destinate specialiștilor din domeniul sănătății. Conform legislației în vigoare, municipiul Roman are obligația să asigure utilitățile și amenajarea terenului la acest obiectiv de investiții, ANL finanțând doar investiția de bază. Valoarea totală necesară finanțării de la bugetul local al Municipiului Roman a utilităților și amenajării terenului la obiectivul de mai sus este de 430.345,71 lei, fără TVA, conform Devizului general întocmit de S.C. STRUCTURI SRL Focșani”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Articolul precedentIntervenție dificilă a salvamontiștilor pentru salvarea unui turist belgian
Articolul următorIonel Arsene ”trăiește o amărăciune” pentru că nu a fost ascultată ” chemarea Bisericilor Creștine”