Paula Seling va susține un concert în noaptea dintre ani, la Roman. Este anunțul făcut de primarul Lucian Micu. Din programul sărbătorilor de iarnă nu vor lipsi datinile și obiceiurile, caleașca lui Moș Crăciun și focul de artificii.

„Lucrăm în această perioadă și la programul pentru Sărbători și la programul pentru Revelion. Discuțiile sunt foarte avansate, în sensul în care deja am reușit să facem programul și în aceste zile semnăm și contractele pentru concertul de Anul Nou. Suntem într-un parteneriat cu mai multe orașe din Moldova – Suceava, Botoșani și Piatra Neamț -, pentru ca între noi să împărțim o serie de artiști care vin în zona noastră.

Concertul va începe la ora 21.00, cu un recital al Paulei Seling, de la ora 21.40 va cânta formația Bere Gratis, de la 22.30 vom promova și o serie de artiști locali pe care îi are municipiul Roman, la 23.05 va intra pe scenă Adda & Band.

Cu câteva minute înainte de numărătoarea inversă pentru a intra în anul 2019, îmi doresc foarte mult să îi prezint publicului pe tinerii romașcani care au fost implicați în proiectul «Capitala Tineretului din România», un proiect care a făcut să arată că Romanul are tineri de viitor și de succes. Va urma focul de artificii, după care vom închide spectacolul de Revelion cu un recital al cunoscutei artiste basarabence Adriana Ochișanu”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Piatra-Neamț.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentÎncă un proiect european câștigat de municipalitatea romașcană
Articolul următorDeputat USR: ”Fac un apel clar către actualul Guvern, Ministerul Transporturilor și CNAIR să respecte angajamentele asumate la nivel național și comunitar!”