Primăria Orașului Târgu-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, în parteneriat cu DGASPC Neamț, a obținut finanțare pentru un nou proiect, al patrulea finanțat din fonduri europene: ,,Violența domestică nu are scuze”, depus în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea calității vieții și depășirea situației de vulnerabilitate pentru victimele violenței domestice și agresorii acestora din județul Neamț, prin dezvoltarea și furnizarea de servicii integrate (consiliere psiho-socială, consiliere juridică, orientare vocațională și activități de dezvoltare personală de grup).

De asemenea, se urmărește reducerea numărului de persoane aparținând grupurilor vulnerabile prin furnizarea unor servicii sociale/ medicale/ socio-profesionale/ de formare profesională adecvate nevoilor specifice în vederea integrării socio-profesionale, informează Primăria Târgu Neamț.

Proiectul are un buget total eligibil de 1.748.352,98 lei, la care Primăria Orașului Târgu-Neamț, prin Direcția de Asistență Socială, va contribui cu o  cofinanțare de doar 2%.

 

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentDin martie, plata pentru parcările publice din Roman va putea fi făcută prin SMS sau cu un card bancar
Articolul următorÎn stare gravă, la spital, după ce au traversat fără să se asigure